99% CPU usage when registering, unregistering or disabling AddIn

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

99% CPU usage when registering, unregistering or disabling AddIn
 
Tobias Böhm




Posts: 73
Joined: 2009-07-06
Hi,

what could be the reason for a CPU usage of 99% for devenv.exe when I register or unregister our addin? The same happens when disabling the addin from inside PowerPoint. Then Powerpoint's exe has 99%.

Thanks,
Tobi
Posted 03 Feb, 2010 13:52:49 Top
Tobias Böhm




Posts: 73
Joined: 2009-07-06
Ok, I kind of found out.
I must have destroyed my AddInModule.cs by manually moving items in my ribbon.
Even though the code looked all right, undoing pending changes did the trick and now everything works fine again.

Is there any explanation for this, so that I can prevent that in the future?

Thanks,
Tobi
Posted 04 Feb, 2010 03:58:55 Top
Andrei Smolin


Add-in Express team


Posts: 14106
Joined: 2006-05-11
Hi Tobi,

Sorry, I don't understand what you did with the items.

Regards from Belarus (GMT+2),

Andrei Smolin
Add-in Express Team Leader
Posted 04 Feb, 2010 04:17:17 Top
Tobias Böhm




Posts: 73
Joined: 2009-07-06
I think the problem was that when I went to the designer and started editing controls in the ribbon I moved them around with the mouse. After that the above mentioned happened. Undoing these things made it work again.
Posted 04 Feb, 2010 04:20:52 Top
Andrei Smolin


Add-in Express team


Posts: 14106
Joined: 2006-05-11
Hi Tobi,

I don't think this could be the cause of the problem. But I'd like to be sure. Can you send me your add-in module with those changes and whithout them, please?

Regards from Belarus (GMT+2),

Andrei Smolin
Add-in Express Team Leader
Posted 04 Feb, 2010 05:44:33 Top