Toolbar not getting installed and appearing

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Toolbar not getting installed and appearing
Toolbar not getting installed and appearing 
Anoop Kovoor




Posts: 19
Joined: 2012-11-06
Hello,

We are developing an add-in for IE. When we install the add-in, the tool bar is not installed and appearing. But the Menu bar and the side bars are installed and shown. Tried the solution provided in the following link below, but still the Toolbar is not installed and appearing. Included the method 'ShowBrowserBar' mentioned in the link in a click event of a menu item to check the working of the code.

Link: http://www.add-in-express.com/forum/read.php?FID=10&TID=9352

We have set 'LoadAtStartup = true' & 'Position = AddinExpress.IE.ADXIEToolBarPosition.tbpNewRow' but still the Tool bar is not displayed or loaded in IE.

In 'Mydocuments\Add-in Express' folder adxloader.log is not generated. Have ran the setup.exe as administrator. We tried to install the add-in on several machines that includes windows 7, Windows Server 2008 R2 operating systems and IE 7, 8 & 9 versions. RCA is also property configured. Could you pls. guide us to resolve the issue?
Posted 31 Jul, 2013 06:05:00 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7187
Joined: 2004-07-05
Hi Anoop,

Did you use the 'ADX IE Add-on' wizard to create the project?
Posted 31 Jul, 2013 06:17:36 Top
Anoop Kovoor




Posts: 19
Joined: 2012-11-06
Sergey,

Yes, we used 'ADX IE Add-on' to create the project.

Regards, Anoop.
Posted 31 Jul, 2013 08:08:38 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7187
Joined: 2004-07-05
In this case you should you see the UAC popup when you run setup.exe. Do you see the UAC popup? Also you need to restart the browser after you enable the add-on when the browser starts for the first time.
Posted 31 Jul, 2013 09:33:31 Top
Anoop Kovoor




Posts: 19
Joined: 2012-11-06
Hello Sergey,

We get the UAC popup when we run the setup.exe as administrator. Problem is that the Toolbar itself is not getting installed and hence the Toolbar is not getting listed in menu 'View->Toolbars'. Also it doesn't prompt to enable the add-in.

Tried to restart the IE few times but still the issue exists.

Regards, Anoop
Posted 31 Jul, 2013 10:22:45 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7187
Joined: 2004-07-05
Anoop, please check if the 'Enable third-party browser extensions' option is enabled in IE. Also, the Enhanced Protected Mode feature should be disabled (it is by default in IE 10).
Posted 31 Jul, 2013 11:05:21 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7187
Joined: 2004-07-05
Ignore my note about Enhanced Protected Mode. I forgot that you use IE7 - IE9.
Posted 31 Jul, 2013 11:07:45 Top
Anoop Kovoor




Posts: 19
Joined: 2012-11-06
Sergey,

'Enable third-party browser extensions' option is enabled in IE 9. I checked the setting 'Enhanced Protected Mode' in IE 10 and it is disabled where I just tried to install. It is not working in both the cases.

Regards, Anoop
Posted 31 Jul, 2013 11:33:56 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7187
Joined: 2004-07-05
Anoop, can I test your setup on my PC? You can also send me the source code if you wish. I will check it.
Posted 31 Jul, 2013 11:39:29 Top
Anoop Kovoor




Posts: 19
Joined: 2012-11-06
Hi Sergey,

Thanks for the reply.

Can you please tell me your mail id so that i can share the code with you?
(Or please tell me how can i share the code with you)

Regards,
Anoop
Posted 01 Aug, 2013 09:27:49 Top