Add-In Express toolbar name

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Add-In Express toolbar name
 
Carl Wuensche




Posts: 50
Joined: 2008-11-07
I am trying to figure out how to change the name of the toolbar in the toolbar menu.

Example, when I open IE... I go to Tools->Toolbars and it shows up as IEToolbarModule. I want to figure out how to change that name to the name of my project or whatever name I want.

I'm using VS 2010 and the latest build from the website. Thanks.
Posted 10 May, 2011 00:46:15 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7224
Joined: 2004-07-05
Hi Carl,

You need to change the 'MenuText' property of the toolbar module.
Posted 10 May, 2011 05:25:42 Top
Carl Wuensche




Posts: 50
Joined: 2008-11-07
Thank you very much, that solved it!
Posted 10 May, 2011 13:01:36 Top