How to setting my add-on work only for 1 website?

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

How to setting my add-on work only for 1 website?
 
putra n9




Posts: 18
Joined: 2010-11-23
Hi,

Can anybody help me on how i can set my add-on working on my website only.

TQ.
Posted 23 Nov, 2010 21:53:40 Top
Eugene Astafiev


Add-in Express team


Posts: 8540
Joined: 2007-07-25
Hi Putra,

For example, you can disable the add-on UI and its event handlers. In the DocumentComplete event handler you can track the loaded url and enable/disable all the business logic of your add-on.
.NET, Extended MAPI, Windows Phone & RT
Posted 24 Nov, 2010 03:57:02 Top
putra n9




Posts: 18
Joined: 2010-11-23
Hi Eugene,

Tq, it successfull. :)
Posted 24 Nov, 2010 20:12:46 Top
Eugene Astafiev


Add-in Express team


Posts: 8540
Joined: 2007-07-25
You are welcome, Putra!
.NET, Extended MAPI, Windows Phone & RT
Posted 25 Nov, 2010 03:22:30 Top