ADX2010: Displaing problem on IE6

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

ADX2010: Displaing problem on IE6
 
Giovanni Amici




Posts: 6
Joined: 2010-10-07
Hello,
I have installed the latest version of ADX2010 and I have a problem on IE6: when the browser is started the toolbar is showed very "thin" and look like there were no components inside.

For double checking, I made a new toolbar with nothing than a "blue panel", created a new setup but there is the same problem, on IE7 and IE8 everything works fine.

See the image below, toolbar on IE6:
User added an image

Instead this the same toolbar / setup on IE7
User added an image

Thank you for your help, regards,
Giovanni Amici
Posted 12 Oct, 2010 02:56:42 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7202
Joined: 2004-07-05
Hi Giovanni.

I can't reproduce it in Windows XP with IE6. Do you install the toolbar in Win2000?
Posted 12 Oct, 2010 07:34:08 Top
Giovanni Amici




Posts: 6
Joined: 2010-10-07
Hi Sergey,
yes I confirm the problem is only on IE6 and windows 2000, sorry for the incomplete information,

thank you, regards,
Giovanni
Posted 12 Oct, 2010 10:00:33 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7202
Joined: 2004-07-05
Giovanni, did you install all the latest updates on Win2000?
Posted 12 Oct, 2010 11:10:52 Top
Giovanni Amici




Posts: 6
Joined: 2010-10-07
Hi Sergei,
i tried on Windows 2000 SP4, windows installer 3.1, .NET Framework 2.0 and all windows 2000 security updates as far as i can see.

regards,
Giovanni
Posted 12 Oct, 2010 13:19:04 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7202
Joined: 2004-07-05
Hi Giovanni.

Thanks for the bug report.
I will check it in Win 2000 and let you know about results soon.
Posted 15 Oct, 2010 08:25:48 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7202
Joined: 2004-07-05
Hi Giovanni.

I managed to reproduce the issue. The fact is that Add-in Express for IE uses the SetWindowSubclass function to install the window subclass callback for toolbars. This function is suported in Windows XP and above. At the moment I don't have any workaround for this issue. Hopefully I will fix it in subsequent releases.
Posted 18 Oct, 2010 08:33:06 Top