Can I add a Context Menu Separator

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Can I add a Context Menu Separator
I'd like to add a separator between my application's context menu and others. How can I? 
Ira Whitman




Posts: 54
Joined: 2010-01-21
I'd like to add a menu separator (a horizontal bar) to set off my context menu items from standard IE context menus and those from other add-ins (like Adobe Reader). Typically, a menu separator is added by adding a menu item with a caption of "-". But this just creates a menu item labeled "-". Is there a way for me to add such a separator?

thank you in advance
Posted 27 Jan, 2010 00:08:25 Top
Ira Whitman




Posts: 54
Joined: 2010-01-21
oops... never mind.

I searched your other forums and discovered in a post regarding WORD that a blank caption creates a separator.
Posted 27 Jan, 2010 00:14:09 Top
Andrei Smolin


Add-in Express team


Posts: 14713
Joined: 2006-05-11
Hi Ira,

You need to add a menu separator component available in the editor of the ContextMenu property of the IE module.

Regards from Belarus (GMT+2),

Andrei Smolin
Add-in Express Team Leader
Posted 27 Jan, 2010 11:37:18 Top