Install All User Outlook Express

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Install All User Outlook Express
How to install for all user? 
sbs studio




Posts: 28
Joined: 2008-12-12
Hi, I try to install may add-in for OE for all users.

I set the property "RegisterForAllUser" to True and in the installer I set the property InstallAllUsers to True as well.

But anyone has the add-in when OE starts.

Could you help me ?

Thanks.

Best Regards.
Posted 10 Nov, 2010 09:05:09 Top
Eugene Astafiev


Add-in Express team


Posts: 8540
Joined: 2007-07-25
Hello Stephane,

I have a bunch questions for you:
1. What OS do you use?
2. Could you please specify version and build number of Add-in Express?
3. What version of Outlook Express do you use?

Anyway, please note that you don't need to modify the InstallAllUsers property of the MSI installer. You just need to set the InstallForAllUsers property of the add-in module.
.NET, Extended MAPI, Windows Phone & RT
Posted 10 Nov, 2010 09:36:02 Top
sbs studio




Posts: 28
Joined: 2008-12-12
Hello Eugene

I can answer to you:

the target Os is Windows server 2003 SP2 (X86), for the development is Windows 7 (X86)/VS 2010


  • the target Os is Windows server 2003 SP2 (X86), for the development is Windows 7 (X86)/VS 2010
  • version of the AddinExpress.OE.2005.dll 4.4.760.2005
  • The version of Outlok Express? there is only one verion which integrated with the OS


I try your suggestion and come back quickly.

Thanks.
Posted 10 Nov, 2010 10:00:32 Top
Eugene Astafiev


Add-in Express team


Posts: 8540
Joined: 2007-07-25
Stephane,

there is only one verion which integrated with the OS


Okay. Is it Windows Mail or Outlook Express?
.NET, Extended MAPI, Windows Phone & RT
Posted 10 Nov, 2010 10:18:46 Top
sbs studio




Posts: 28
Joined: 2008-12-12
it's Outlook Express 6
Posted 10 Nov, 2010 11:59:43 Top
sbs studio




Posts: 28
Joined: 2008-12-12
Hello,

I try your issue set "RegisterForAllUser" set to True and "InstallAllUsers" set to False.

In fact when I set RegisterForAllUser to true, it seems that the add-in is not registered or lanched, even for the admin.

Have you another solution or it's possible to edit the register?

Y can send you my project.

To test my project, I install the add-in on a vmware (workstation, Virtual OS: Windows serveur 2003 SP2) with the admin profil, then I launch a RDP session for another user to test if the add-in works.
Posted 16 Nov, 2010 04:48:17 Top
Fedor Shihantsov


Add-in Express team


Posts: 1188
Joined: 2005-01-11
Hello Stephane,

I am planning to get ready a Virtual PC with Windows server 2003 SP2 (X86) later this week.
I will investigate this issue and let you know about the result ASAP.
Posted 17 Nov, 2010 10:48:56 Top
sbs studio




Posts: 28
Joined: 2008-12-12
Ok Thanks a lot!
Posted 17 Nov, 2010 11:03:54 Top
Fedor Shihantsov


Add-in Express team


Posts: 1188
Joined: 2005-01-11
Hello Stephane,

I have reproduced this issue and will research it.
I will let you know about the result ASAP.
Posted 23 Nov, 2010 12:11:54 Top
sbs studio




Posts: 28
Joined: 2008-12-12
Ok Thanks

Read you soon!
Posted 24 Nov, 2010 02:43:14 Top