Using VS2010 debugging with Word-Plugin

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Using VS2010 debugging with Word-Plugin
 
Martin Wunderlich




Posts: 2
Joined: 2011-09-15
Hi all,

I am currently working on a Word-Plugin written in VB.net and created using Add-In Express. I am working in Visual Studio 2010 and I was wondering, how I can use the debugging functions when working on the Plug-In (e.g. breakpoints, single-step etc.). It seems that there is no connection of the running Add-In back to VS that would allow me to use the debugging features.
Any ideas?

Cheers,

Martin
Posted 15 Sep, 2011 05:54:15 Top
Andrei Smolin


Add-in Express team


Posts: 16673
Joined: 2006-05-11
Hi Martin,

Please check Breakpoints are not hit when debugging in Visual Studio 2010.

Is it the case?

Regards from Belarus (GMT+2),

Andrei Smolin
Add-in Express Team Leader
Posted 15 Sep, 2011 06:13:15 Top
Martin Wunderlich




Posts: 2
Joined: 2011-09-15
Hi Andrei,

Thanks a lot for the hint. I have managed to successfully create the *.exe.config file for Word. However, the Add-In still won't stop execution at breakpoints.

Kind regards,

Martin
Posted 15 Sep, 2011 10:45:16 Top
Eugene Astafiev


Add-in Express team


Posts: 8540
Joined: 2007-07-25
Hi Martin,

Please take a look at the similar forum thread. Does it help?
.NET, Extended MAPI, Windows Phone & RT
Posted 16 Sep, 2011 03:35:07 Top