HRESULT = -2146233320

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

HRESULT = -2146233320
Setup of Add-In App Fails 
Carl Brooks




Posts: 2
Joined: 2007-04-24
hello. I have built an add-in for Excel 2002 and all works great on the development machine. I'm using Visual Studio 2003 against the Framework v1.1.

I build the included setup file but when i try to deploy it to a client PC i get these entries in adxloader.log. The client PC also has Framework v1.1 installed.



Add-in Express Loader Log File: 04/24/2007 12:40:12

Startup directory: C:\Program Files\JH\CMBS Database Excel Add-In 2\
------------------
12:40:12 1016 Starting the add-in unregistration process.
12:40:12 1016 Getting the default version of the .NET Framework.
12:40:12 1016 Success (v1.1.4322).
12:40:12 1016 Loading CLR: v1.1.4322.
12:40:12 1016 The CLR (v1.1.4322) has been initialized successfully.
12:40:12 1016 Creating a new domain setup.
12:40:12 1016 Success.
12:40:12 1016 Getting the add-in directory.
12:40:12 1016 Success. The directory is 'C:\Program Files\JH\CMBS Database Excel Add-In 2\'
12:40:12 1016 The 'shadow copy' is disabled.
12:40:12 1016 Creating a new application domain.
12:40:12 1016 Success.
12:40:12 1016 Getting the base directory for the domain.
12:40:12 1016 Success. The directory is 'C:\Program Files\JH\CMBS Database Excel Add-In 2\'.
12:40:12 1016 Seaching for the Add-in Express core library.
12:40:12 1016 Success. The 'AddinExpress.MSO.dll' file has been found.
12:40:12 1016 Creating an instance of the 'AddinExpress.MSO.ADXLoaderSupport' class.
12:40:12 1016 Assembly identity is 'AddinExpress.MSO'.
12:40:12 1016 The add-in unregistration process is complete with HRESULT = -2146233320.



I have Googled HRESULT = -2146233320 but can't find anything that helps.

i am new to deploying .Net apps so any help is much appreciated. thanks - carl.
Posted 24 Apr, 2007 13:49:08 Top
Carl Brooks




Posts: 2
Joined: 2007-04-24
please disregard this post...resolved.

if anyone else has a similar problem, it was that .Net 1.1 apps weren't fully trusted in the "My Computer" zone on the deployment PC.
Posted 24 Apr, 2007 16:18:54 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7235
Joined: 2004-07-05
Hi Carl.

Thank you for the info.


P.S. Note that we take up your forum requests in the order we receive them. Besides, it may take us some time to investigate your issue. Please be sure we will let you know as soon as the best possible solution is found.
Posted 25 Apr, 2007 09:37:39 Top