Using add-in express on build server.

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Using add-in express on build server.
Using add-in express tool on build server. 
Omkar Deshpande




Posts: 23
Joined: 2019-09-05
Hi,

At our organization, we have 2 add-in express licenses which are used for the development.
But now after implementation, we want to build the add-in express project on our build machine. This build machine do not have add-in express installed.
Do you have any provision for such scenario where we can install add-in express on build server(which is not being used for development) and use it for building without the license?
If not, then do we need to purchase separate license for this? Is there any specific license type(with very less monetary charges) which can be used for this?

Thanks,
Omkar
Posted 31 Dec, 2019 01:21:35 Top
Andrei Smolin


Add-in Express team


Posts: 17360
Joined: 2006-05-11
Hello Omkar,

You can install Add-in Express on your build machine: it does not require a separate license. We've added one more activation to your activation counter.


Regards from Belarus (GMT+3),

Andrei Smolin
Add-in Express Team Leader
Posted 02 Jan, 2020 03:12:37 Top
Omkar Deshpande




Posts: 23
Joined: 2019-09-05
Thanks Andrei for adding one more activation counter.
The said build machine is solely used for builds and is configured with the generic user(which is the case with most of the build servers). So the build server login and build will happen with this generic user, will it be okay to have this setup to use the new activation?

Thanks,
Omkar
Posted 06 Jan, 2020 04:02:35 Top