Went from ADX2.6 to ADX2.7 - deployed app no longer loads...

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Went from ADX2.6 to ADX2.7 - deployed app no longer loads...
Went from ADX2.6 to ADX2.7 - deployed app no longer loads... 
d henderson




Posts: 39
Joined: 2006-03-06
Dev pc Environment = XP PRO SP2 + MSVS 2005 (VB.Net)+
MS Office 2003 + ADX 2.7

I had ADX 2.6 installed and working with several projects I have deployed to other (XP + MS Office 2003) machines etc, with no problem.

I upgraded to ADX 2.7. I then modified one of my (ADX) Outlook addin projects as instructed:

1.in MSVS2005 Solution Explorer, Selected MyAddin1Setup
2.View Filesystem
3.deleted AddInExpress.Install.2005.dll
4.added c:\Program files\Add-in\AddInExpress.Install.2005.dll
3.deleted extensibility.dll
4.added c:\Program files\Add-in Express\extensibility.dll
5.I removed and re-added all custom actions.

... so I have the project building cleanly and working on the dev pc.

Now when I deploy the addin to a new PC (XP pro SP2 + office 2003) , it no longer loads in Outook.

Is there something else I need to do for the deployed app to work again??
I can send a sample project if necessary.

Posted 13 Sep, 2006 11:51:09 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7224
Joined: 2004-07-05
Hi Don.

Yes, please send me the project. I will check it.
Posted 13 Sep, 2006 15:50:59 Top
d henderson




Posts: 39
Joined: 2006-03-06

I gave up on trying to get the old project to deploy properly. I simply recreated the project, copying code, etc from the old project, etc. All is well.

Posted 18 Sep, 2006 09:04:10 Top