WIX .msi installer

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

WIX .msi installer
Missing error message 
Andreas Vatne




Posts: 5
Joined: 2014-03-18
Hi, I've created an Outlook plugin with a WIX setup project. Publishing as a ClickOnce installer, everything works fine. But I need to install this plugin for all users (perMachine), and therefore need to create an .MSI. After filling in all the information in the MSI-based web development form (according to your article), I get an empty error message when trying to "Publish" (see below). I can't see any entries in the event log, and so far I haven't found any log files.

Is there anywhere I can get details about the actual error?

User added an image

Thanks,
A.
Posted 18 Mar, 2014 17:48:17 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7228
Joined: 2004-07-05
Hi Andreas,

Do you use a test certificate created via the Publish wizard to sign the installation?
Posted 19 Mar, 2014 10:59:52 Top
Andreas Vatne




Posts: 5
Joined: 2014-03-18
I've tried both generating a new test certificate with and without specifying a password, and also a proper signed certificate. The error still remains, with no description.
Posted 19 Mar, 2014 16:18:40 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7228
Joined: 2004-07-05
Hi Andreas,

What version of Add-in Express do you use? What is the operating system installed on your PC?
Posted 21 Mar, 2014 06:36:49 Top
Andreas Vatne




Posts: 5
Joined: 2014-03-18
I'm running Windows 8.1 Professional, with Add-in Express for Office and .NET, Standard - Release 7.4.4067.

The application is a plugin for Outlook in Visual Studio 2013.
Posted 21 Mar, 2014 07:02:25 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7228
Joined: 2004-07-05
Hi Andreas,

I can't reproduce it in my Windows 8.1. Please try to install the latest version of CAPICOM and reboot the PC: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=3207
Let me know if the issue still exists.
Posted 21 Mar, 2014 09:18:27 Top
Andreas Vatne




Posts: 5
Joined: 2014-03-18
Hi,

unfortunately that didn't make any difference. I'll try to set up a new dummy project and see if I can create an MSI there. Maybe it's just something with this particular project, or maybe my entire installation is corrupt.
Posted 23 Mar, 2014 16:49:23 Top
Andrei Smolin


Add-in Express team


Posts: 17375
Joined: 2006-05-11
Hi Andreas,

Please let us know about your results.

Regards from Belarus (GMT+3),

Andrei Smolin
Add-in Express Team Leader
Posted 24 Mar, 2014 06:58:16 Top
Andreas Vatne




Posts: 5
Joined: 2014-03-18
Hi, I was finally able to generate the MSI installer. Could not work out what the problem was, but I created a dummy project where the MSI setup project worked straight away. After doing some comparison I still couldn't work out any differences, so I created an empty plugin project, added each file from the original project again and finally copied the code in AddinModule.cs bit by bit.

Would it be possible to add some event logging to the ADX publish function in the future?

Thanks for your help,
A.
Posted 26 Mar, 2014 16:38:27 Top
Andrei Smolin


Add-in Express team


Posts: 17375
Joined: 2006-05-11
Hello Andreas,

Thank you for letting us know.

Andreas Vatne writes:
Would it be possible to add some event logging to the ADX publish function in the future?


Yes, it is possible. Still, to understand what occurs in your situation, we will need to have a reproducible pattern.

Regards from Belarus (GMT+3),

Andrei Smolin
Add-in Express Team Leader
Posted 27 Mar, 2014 03:14:04 Top