Install and update without clickTwice

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Install and update without clickTwice
I want to create and run an update without clickTwice 
Ronald Abegg




Posts: 21
Joined: 2011-03-25
Hi,

I've created a NSI script where I include my toolbar installer (.msi) and a Firefox add-on (another toolbar, but for Firefox); the thing is that when I install the IE toolbar, I get FALSE when I try to run IsUpdatable() since the installation is not done trough clickTwice process.

Is there a way to do what I want to do and make the IsUpdatable() work? I don't want to insert the clickTwice .exe file since it opens two windows besides the generated NSI installer, and I finally get three installer windows open when installing and too many steps.

Thanks in advance.

Ron.-
Posted 27 Jun, 2011 14:37:17 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7234
Joined: 2004-07-05
Hi Ronald,

The IsUpdatable method is designed to work with ClickTwice only.
If you don't need the ClickTwice downloader (.exe), please install the toolbar using the general setup project (setup.exe + .msi).
Posted 28 Jun, 2011 06:23:09 Top
Ronald Abegg




Posts: 21
Joined: 2011-03-25
Ok Sergey, thanks one more time for your help :)
Posted 28 Jun, 2011 07:28:40 Top