Execute a loop in the background from the first time

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Execute a loop in the background from the first time
Execute a loop in the background from the first time 
GabrielMA




Posts: 15
Joined: 2014-05-14
Hello,
I want to execute a loop in the background from the first time the browser is opened until it is closed.
I have tried to do with the "BeforeNavigate2" event but when you open a new browser tab again skip the event and therefore the loop starts from the beginning.
That event would be the most successful? or would I recommend doing differently?

Regards and thanks,
Gabriel.
Posted 14 May, 2014 10:50:24 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7187
Joined: 2004-07-05
Hi Gabriel,

Are you planning to support Enhanced Protected Mode in IE?
Posted 15 May, 2014 05:11:18 Top
GabrielMA




Posts: 15
Joined: 2014-05-14
Hello Sergey,

I don't think I'll need to support Enhanced Protected Mode in IE. What would change if I needed it?
Posted 15 May, 2014 05:25:48 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7187
Joined: 2004-07-05
Hi Gabriel,

In this case you can use the shared memory feature to detect if the loop is started. Please read the following article:
http://www.add-in-express.com/creating-addins-blog/2009/06/19/internet-explorer-plugin-settings-synchronize/
Posted 15 May, 2014 12:54:52 Top
GabrielMA




Posts: 15
Joined: 2014-05-14
Thanks for the information. With it I managed to solve the problem.
Posted 27 May, 2014 06:04:00 Top