Can not open the IEModule.cs in design mode in ADXIEToolbar project

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Can not open the IEModule.cs in design mode in ADXIEToolbar project
 
Deepika Shukla




Posts: 11
Joined: 2011-02-11
Hello team,
i have came across a strange issue, opening a ADXIEtoolbar project when i click on IEModule.cs and try to open it in design mode i get an error page



<ht ml><head><MET A HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=UTF-8"><title></title><st yle>.ErrorStyle { font-family: tahoma; font-size: 11 pt; text-align: left}.DetailsStyle { font-family: tahoma; font-size: 10pt; text-align: left;text-indent: 0; word-spacing: 0; line-height: 100%; float: left; margin-top: 0; margin-bottom: 0}.StackStyleVisible { font-family: tahoma; font-size: 10pt; text-align: left; margin-left: 20; text-indent: 0}.StackStyleHidden { display:none; font-family: tahoma; font-size: 10pt; text-align: left; margin-left: 20; text-indent: 0}</style></head><body><DIV class="DetailsStyle" width="100%"><table border="0" width="100%" id="table1" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td height="40" bgcolor="#FF9999" width="8%" style="letter-spacing: 0" align="center"><img border="0" src="C:\Documents and Settings\Deepika.Shukla\Local Settings\Temp\19011D.tmp" width="35" height="35" alt="ErrorImage" ></td><td height="40" bgcolor="#FF9999" width="91%" style="vertical-align: top; letter-spacing: 0" align="left">One or more errors encountered while loading the designer. The errors are listed below. Some errors can be fixed by rebuilding your project, while others may require code changes.</font></td></tr><tr><td colspan=\"2\" align=\"left\" valign=\"top\"><DIV id=\"div1\" class=\"ErrorStyle\" width=\"100%\"><span style=\"font-weight: 600\"><br>An error occurred while parsing EntityName. Line 2, position 96. </span><br><a href=\"\" id=\"details0\">Hide</a><font color=\"#0000FF\">    </DIV> </td> </tr> <tr><td colspan="2" align="left" valign="top"><DIV id="div20" class="StackStyleVisible" width="100%"><br> at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e)<br> at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(String res, String arg)<br> at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseEntityName()<br> at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseAttributeValueSlow(Int32 curPos, Char quoteChar, NodeData attr)<br> at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseAttributes()<br> at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseElement()<br> at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseElementContent()<br> at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read()<br> at System.Xml.XmlTextReader.Read()<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.VSTypeResolutionService.GeneratedAssemblyEntry.RealizeMoniker(String moniker)<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.VSTypeResolutionService.GeneratedAssemblyEntry.get_FileName()<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.VSTypeResolutionService.AssemblyEntry.get_AssemblyName()<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.VSTypeResolutionService.AssemblyEntry.Search(String fullName, String typeName, Boolean ignoreTypeCase, Assembly& assembly, String description)<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.VSTypeResolutionService.SearchGeneratedEntries(AssemblyName assemblyName, String typeName, Boolean ignoreTypeCase, Assembly& assembly)<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.VSTypeResolutionService.SearchEntries(AssemblyName assemblyName, String typeName, Boolean ignoreCase, Assembly& assembly, ReferenceType refType)<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.VSTypeResolutionService.GetType(String typeName, Boolean throwOnError, Boolean ignoreCase, ReferenceType refType)<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.Serialization.CodeDom.AggregateTypeResolutionService.GetType(String name, Boolean throwOnError, Boolean ignoreCase)<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.Serialization.CodeDom.AggregateTypeResolutionService.GetType(String name)<br> at System.ComponentModel.Design.DesignerHost.System.ComponentModel.Design.IDesignerHost.GetType(String typeName)<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.VSDesignSurface.EnsureExtensions(IComponent component)<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.VSDesignSurface.CreateInstance(Type type)<br> at System.ComponentModel.Design.DesignerHost.System.ComponentModel.Design.IDesignerHost.CreateComponent(Type componentType, String name)<br> at System.ComponentModel.Design.Serialization.DesignerSerializationManager.CreateInstance(Type type, ICollection arguments, String name, Boolean addToContainer)<br> at System.ComponentModel.Design.Serialization.DesignerSerializationManager.System.ComponentModel.Design.Serialization.IDesignerSerializationManager.CreateInstance(Type type, ICollection arguments, String name, Boolean addToContainer)<br> at System.ComponentModel.Design.Serialization.TypeCodeDomSerializer.Deserialize(IDesignerSerializationManager manager, CodeTypeDeclaration declaration)<br> at System.ComponentModel.Design.Serialization.CodeDomDesignerLoader.PerformLoad(IDesignerSerializationManager manager)<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.Serialization.CodeDom.VSCodeDomDesignerLoader.PerformLoad(IDesignerSerializationManager serializationManager)<br> at Microsoft.VisualStudio.Design.Serialization.CodeDom.VSCodeDomDesignerLoader.DeferredLoadHandler.Microsoft.VisualStudio.TextManager.Interop.IVsTextBufferDataEvents.OnLoadCompleted(Int32 fReload)</DIV></td></tr></table></div></body></html>



and also when opening XYZToolbar.cs i am getting same error..

the older version projects are showing up fine. please suggest how to restore them back in design mode, is some XML corrupted or there is any other problem.Please do the needful.


Thanks,
Deepika
Posted 05 Nov, 2011 01:29:23 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7224
Joined: 2004-07-05
Hi Deepika.

Please try to re-add a reference to the AddinExpress.IE library.
Posted 07 Nov, 2011 08:41:10 Top
Deepika Shukla




Posts: 11
Joined: 2011-02-11
Hi Sergey,

Thanks for the suggestion but unfortunately it didn't help. Please advice.

Thanks,
Deepika
Posted 24 Nov, 2011 05:16:44 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7224
Joined: 2004-07-05
Hi Deepika,

Do you get the same issue with a new project?
Posted 24 Nov, 2011 06:01:41 Top
Deepika Shukla




Posts: 11
Joined: 2011-02-11
Hi Sergey,

The new project works fine. its the problem with the particular project.

Thanks,
Deepika
Posted 24 Nov, 2011 06:18:14 Top
Sergey Grischenko


Add-in Express team


Posts: 7224
Joined: 2004-07-05
Deepika, please comment the call to the InitializeComponent method in the toolbar constructor and open the designer again. Do you get the error now?
Posted 24 Nov, 2011 08:34:43 Top