Refresh Function value not working with F9

Add-in Express™ Support Service
That's what is more important than anything else

Refresh Function value not working with F9
 
Davide Crudo




Posts: 23
Joined: 2005-05-09
I have a function in an Excel worksheet,
but pressing F9 will not refresh all the cells.

Basically the function retrieves data from a database to do a calculation. The only way to refresh is to Press F2 on the cell and then enter. At that point the cell is recalculate.

But what if in my worksheet I have 300 or more formulas? i cannot do F2 on each cell... is there a global refresh procedure?

thank you in advance!
Posted 17 Jun, 2005 09:16:36 Top
Dmitry Kostochko


Add-in Express team


Posts: 2742
Joined: 2004-04-05
Hi Davide,

Try to add the following code line to your function.

begin
//
// your code
//
COMAddInModule.ExcelApp.Volatile;
end;

Posted 17 Jun, 2005 10:00:16 Top
Davide Crudo




Posts: 23
Joined: 2005-05-09
Thx!!! It works perfectly!

Posted 20 Jun, 2005 05:59:02 Top